Logo
جستجو
برترین تحولات ERP در 2022

برترین تحولات ERP در 2022

شنبه 13 آذر 1400

‏زمان مطالعه

12


با پیشرفت روزافزون فناوری و تحولات دیجیتال، نوآوری در پلتفرم‌ها و سیستم‌های ERP نیز شدت گرفته است تا نیاز کاربران به تکنولوژی‌های نوین جهت بهبود عملکرد را پاسخگو باشد.

برترین تحولات ERP در 2022: تحول دیجیتال در مقیاس صنعتی

 

با پیشرفت روزافزون فناوری و تحولات دیجیتال، نوآوری در پلتفرم‌ها و سیستم‌های ERP نیز شدت گرفته است تا نیاز کاربران به تکنولوژی‌های نوین جهت بهبود عملکرد را پاسخگو باشد. براساس گزارشاتی که از Priority Software، منبعی موثق در زمینه ERP، ارائه شده است، براساس اظهارات یکی از ارائه کنندگان ERP که در خاورمیانه مستقر است، ترندهای جدید ERP مبتنی بر نیاز مشتریان طراحی می‌گردند و این دسته از نرم افزارها در حال حاضر می‌بایست انعطاف‌پذیری بالایی نسبت به محیطه‌های کسب و کار پویا، چندبعدی و مبتنی بر داده داشته باشند.

براساس گفته‌های Efrat Nakibly، مدیر بازاریابی و موفقیت مشتریان Priority Software، دنیای کسب و کار در دنیای کنونی چاره‌ای جز انطباق با شرایط فعلی و آینده یعنی تداوم سخت‌گیرانه در کسب وکار و به کارگیری استراتژی‌های مدیریت ریسک، ندارد. این مورد در زمینه نرم افزارهای ERP نیز صدق می‌کند. درحالیکه سیستم‌های ERP عموما به کندی دستخوش تغییر می‌شوند، اما در نهایت مشخص شد که قابلیت اتصال به سایر سامانه‌ها، همکاری و چابکی برای هر سازمانی که قصد زنده ماندن در شرایطی فعلی بازار را داشته باشد، امری ضروی است؛ بازاری که هر تصمیم تجاری در آن می‌تواند منجر به موفقیت یا شکست شود.

در حال حاضر، بیش از هر زمان دیگری، سازمان ها جهت مدیریت کسب وکار خود به سیستم‌های ERP متکی شده‌اند چرا که نیاز به سرعت در برنامه‌ریزی، اجرا و اندازه‌گیری عملکرد برای پیش‌بینی یک چشم‌انداز تجاری که به طور مرتب تغییر می‌کند و همچنین تدوین روش های عملیاتی جدید و حیاتی برای دستیابی به اهداف استراتژیک تجاری، امری اجتناب ناپذیر است.

براساس گزارشات Priority Software، باتوجه به تکامل اکوسیستم کسب و کار و استقبال از دورکاری حتی پس از دنیاگیری کوید-19، تاکید به استفاده از قابلیت‌های شخصی سازی شده که با استفاده از فناوری Low-Code طراحی شده اند، برای تصمیم‌گیری دقیق چندسالی مهمان کسب وکارها خواهند بود.

این تجزیه و تحلیل، روند های برتر برای نرم افزارهای ERP را در سال میلادی پیش‌رو به شکل زیر تعریف کرده است:

  • رایانش ابری: با استفاده از رایانش ابری، دنیای جدیدی به‌روی ERP گشوده شده است. با استفاده از گزینه میزبان ابری، فعالیت‌ها به شیوه‌ای کارامدتر و با صرف زمان کم‌تر انجام می‌شوند که این موضوع به شرکت‌ها در مدیریت تغییر و مهاجرت به رویکردهای چابک، کمک می‌کند. این راهکار، علی‌رغم اینکه با نگرانی‌هایی درخصوص امنیت اطلاعات همراه بود، با گسترش استفاده از پلتفرم‌های موبایل و امنیت، باموفقیت مورد استفاده قرار گرفت و نتایج خوبی را نیز دربرداشت.

برنامه‌های کاربردی، انعطاف‌پذیری و مقیاس‌پذیری ابری این امکان را برای ارائه‌کنندگان ERP فراهم آورده‌اند تا پلتفرم خود را در قالب Saas به مشتریان ارائه کنند. خوشبختانه در حال حاضر، بسیاری از سازمان‌هایی که همچنان از نرم‌افزارهای ERP به صورت On-Premise استفاده می‌کنند، شروع به درک چگونگی و عقب‌ماندگی خود کرده‌اند.

  • یادگیری ماشین و هوش مصنوعی: این دو تکنولوژی، در حال حاضر روند رو به رشدی در اکثر صنایع داشته‌اند و می‌توان گفت که تقریبا در تمام ویژگی‌های یک نرم‌افزار ERP ازجمله راهکارهای خاص صنایع مانند تولید و توزیع و ... نیز قابل استفاده هستند. این فناوری‌ها، به سازمان‌ها کمک می‌کنند تا ارزش بیشتری از حجم روزافزون داده‌ها جمع‌آوری شده به دست آورند تا به بینش‌های جدید، راهکارهای عملی نوآورانه، فرآیندهای عملیاتی بهینه دست پیدا کنند.
  • اینترنت اشیا: ادغام اینترنت اشیا با پلتفرم‌های ERP، بیشتر به عنوان یکپارچه‌سازی مستقیم ماشین‌آلات صنعتی به همراه حجم وسیعی از داده‌های آن‌ها به منظور ارائه امکانات جدید برای تعالی عملیاتی و بهبود اتوماسیون گردش کار تعریف شده است. 

استفاده از اینترنت اشیا به سیستم‌های ERP اجازه می‌دهد تا حجم وسیعی از داده‌های جمع‌آوری شده از نقاط پایانی جدید و خارجی را در زمان واقعی، بدون اتصال مستقیم به ماشین‌آلات و منابع خارجی را ذخیره و پردازش کنند. سپس این داده‌ها به منظور به دست آوردن اطلاعات دقیق و مرتبط با کاربران و فرآیندهای عملیاتی مورد استفاده قرار خواهند گرفت. درنتیجه این ادغام، صنایع شاهد پیشرفت سریعی در اکوسیستم ERP خواهند بود، زیرا از این طریق سازمان‌ها به راحتی به قابلیت‌هایی مانند مدیریت دارایی پیشرفته، بهره‌وری بالاتر، پیش‌بینی بهبود یافته، بینش‌های بلادرنگ دسترسی خواهند داشت.

  • اپلیکیشن‌های موبایل: اپلیکیشن‌های موبایل، در طول همه‌گیری ویروس کرونا بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفتند و این رشد بی‌سابقه سبب شد تا کسب و کارها، امکان استفاده از ERP ازطریق اپلیکیشن‌های موبایل را در دستور کار خود قرار دهند. امروزه با افزایش دورکاری، سازمان‌های بیشتری به استفاده از اپلیکیشن‌های تلفن همراه ERP روی آورده‌اند چرا که این ابزار به سرعت در حال تبدیل به یک ابزارعملیاتی ضروری است. راه‌حل های ERP برای موبایل، دید و دسترسی به سیستم را از هرجایی فراهم و فرآیندهای تجاری را تسریع می‌کند و درکنار افزایش بهره‌وری، صرفه‌جویی در زمان، منابع و هزینه‌ها را به دنبال دارد.
  • ERPهای دو لایه: این رویکرد از دو سیستم برای رفع نیاز هلدینگ‌هایی با چندین شرکت زیر مجموعه در نقاط مختلف استفاده می‌کند. این فناوری امکان استفاده از یک منبع واحد از داده‌های اساسی را برای تمام شرکت‌های زیرمجموعه و دفتر مرکزی فراهم می‌کند. در حال حاضر، ERPهای دو لایه (two-tier) به سرعت بین سازمان‌ها محبوب شده‌اند چرا که ابزارها و عملکردهای خاص صنعت منطقه‌ای و عمودی را برای شرکت‌های تابعه یا شعب جهانی فراهم می‌کند.

 

 

تازه های فناوری مرتبط