شنبه 13 آذر 1400
زمان مطالعه
12
با پیشرفت روزافزون فناوری و تحولات دیجیتال، نوآوری در پلتفرمها و سیستمهای ERP نیز شدت گرفته است تا نیاز کاربران به تکنولوژیهای نوین جهت بهبود عملکرد را پاسخگو باشد. براساس گزارشاتی که از Priority Software، منبعی موثق در زمینه ERP، ارائه شده است، براساس اظهارات یکی از ارائه کنندگان ERP که در خاورمیانه مستقر است، ترندهای جدید ERP مبتنی بر نیاز مشتریان طراحی میگردند و این دسته از نرم افزارها در حال حاضر میبایست انعطافپذیری بالایی نسبت به محیطههای کسب و کار پویا، چندبعدی و مبتنی بر داده داشته باشند.
براساس گفتههای Efrat Nakibly، مدیر بازاریابی و موفقیت مشتریان Priority Software، دنیای کسب و کار در دنیای کنونی چارهای جز انطباق با شرایط فعلی و آینده یعنی تداوم سختگیرانه در کسب وکار و به کارگیری استراتژیهای مدیریت ریسک، ندارد. این مورد در زمینه نرم افزارهای ERP نیز صدق میکند. درحالیکه سیستمهای ERP عموما به کندی دستخوش تغییر میشوند، اما در نهایت مشخص شد که قابلیت اتصال به سایر سامانهها، همکاری و چابکی برای هر سازمانی که قصد زنده ماندن در شرایطی فعلی بازار را داشته باشد، امری ضروی است؛ بازاری که هر تصمیم تجاری در آن میتواند منجر به موفقیت یا شکست شود.
در حال حاضر، بیش از هر زمان دیگری، سازمان ها جهت مدیریت کسب وکار خود به سیستمهای ERP متکی شدهاند چرا که نیاز به سرعت در برنامهریزی، اجرا و اندازهگیری عملکرد برای پیشبینی یک چشمانداز تجاری که به طور مرتب تغییر میکند و همچنین تدوین روش های عملیاتی جدید و حیاتی برای دستیابی به اهداف استراتژیک تجاری، امری اجتناب ناپذیر است.
براساس گزارشات Priority Software، باتوجه به تکامل اکوسیستم کسب و کار و استقبال از دورکاری حتی پس از دنیاگیری کوید-19، تاکید به استفاده از قابلیتهای شخصی سازی شده که با استفاده از فناوری Low-Code طراحی شده اند، برای تصمیمگیری دقیق چندسالی مهمان کسب وکارها خواهند بود.
این تجزیه و تحلیل، روند های برتر برای نرم افزارهای ERP را در سال میلادی پیشرو به شکل زیر تعریف کرده است:
برنامههای کاربردی، انعطافپذیری و مقیاسپذیری ابری این امکان را برای ارائهکنندگان ERP فراهم آوردهاند تا پلتفرم خود را در قالب Saas به مشتریان ارائه کنند. خوشبختانه در حال حاضر، بسیاری از سازمانهایی که همچنان از نرمافزارهای ERP به صورت On-Premise استفاده میکنند، شروع به درک چگونگی و عقبماندگی خود کردهاند.
استفاده از اینترنت اشیا به سیستمهای ERP اجازه میدهد تا حجم وسیعی از دادههای جمعآوری شده از نقاط پایانی جدید و خارجی را در زمان واقعی، بدون اتصال مستقیم به ماشینآلات و منابع خارجی را ذخیره و پردازش کنند. سپس این دادهها به منظور به دست آوردن اطلاعات دقیق و مرتبط با کاربران و فرآیندهای عملیاتی مورد استفاده قرار خواهند گرفت. درنتیجه این ادغام، صنایع شاهد پیشرفت سریعی در اکوسیستم ERP خواهند بود، زیرا از این طریق سازمانها به راحتی به قابلیتهایی مانند مدیریت دارایی پیشرفته، بهرهوری بالاتر، پیشبینی بهبود یافته، بینشهای بلادرنگ دسترسی خواهند داشت.
تازه های فناوری مرتبط